top of page

DOELGROEPEN

Tiny-Town richt zich op woningen voor verschillende doelgroepen: starters, senioren, recreanten en/of investeerders. Op verschillende locaties worden een aantal woningen geplaatst die samen een kleine woongemeenschap vormen. De nederzettingen voor recreatie en toerisme bevinden zich midden in de natuur en de woningen worden duurzaam geproduceerd en gebouwd. Wij werken graag samen met gemeenten & woningcorporaties om gezamenlijk tot Tiny-Town woonprojecten te komen. Daarbij faciliteren en ondersteunen wij toekomstige kopers in het oprichten van een CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) om gezamenlijk op te trekken in de totstandkoming van een nieuwe Tiny-Town wijk in een regio naar voorkeur. Voor meer informatie neem (>contact) op.

Starters: Ben je al geruime tijd op zoek naar een eigen huis, maar kun je geen betaalbare woning vinden? Tiny-Town biedt met haar woningen wél een betaalbare instap-mogelijkheid. Zo hebben wij verschillende woningen van 12-70 m2 (casco). Zonder grond kunnen wij echter geen huis bouwen. Daarom werken wij samen met gemeenten en woningcorporaties met als doel tot Tiny-Town wijken te komen. Daarbij faciliteren en ondersteunen wij toekomstige eigenaren graag van start tot finish in een "CPO-project" om uiteindelijk met meerdere huishoudens tegelijk een Tiny-Town woning te kunnen betrekken.

inrichting, tiny house, Tiny-Town, eigen keuzes interieur

Recreanten en/of investereerders: Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis op een recreatieterrein voor eigen gebruik of voor (gedeeltelijke) verhuur? De moderne, degelijke, design woningen van Tiny-Town zijn uitermate geschikt als vakantiehuis. Wij kunnen de woning kant-en-klaar en op maat inrichten en opleveren.Indien je als eigenaar het huis wil verhuren, kun je met een Tiny-Town vakantiewoning een prima rendement realiseren. Bekijk hier onze verschillende woningen.

Senioren: Wil je graag kleiner maar zelfstandig blijven wonen? Dan zul je ongetwijfeld belangstelling hebben voor deze nieuwe woonvorm van Tiny-Town. Wij bieden kleinschalige en gelijkvloerse woningen aan, die wij kant-en-klaar kunnen opleveren indien gewenst. Ook kunnen wij de woning plaatsen als "aanleunwoning"in bijvoorbeeld de achtertuin. onze woningen zijn geschikt als mantelzorgwoning of als een zogenaamde kangoeroewoning. Wij werken samen met gemeenten en woningcoöperaties met als doel tot Tiny-Town woongemeenschappen te komen, dichtbij basisvoorzieningen. Verder faciliteren en ondersteunen wij toekomstige eigenaren graag van start tot finish in een "CPO-project" om uiteindelijk echt een Tiny-Town woning te kunnen betrekken. Zo kun je met vrienden en familie een klein Tiny-Town dorpje proberen te bouwen.

Tiny-Town, Duurzame kleine woning,huis eventueel met kas, gebouwd onder bouwbesluit, 70m2
Tiny Town, tiny house, kleine, duurzame, woning, Zero 55m2, aanbouw,

Gemeenten en woningcorporaties: Is jouw gemeente of woningcorporatie op zoek naar kleinschalige, betaalbare en duurzame woningen? Als starterswoning of als ouderenhuisvesting? Als koop- of huurwoning? Dan heb je aan Tiny-Town een goede leverancier en partner. Wij bieden verschillende woningen aan van 12 m2 tot 70 m2 voor +/- €49K-€189K (casco). Wij bouwen graag samen een mooie Tiny-Town wijk of sociale woongemeenschap. 

bottom of page