Wat is Tiny-Town?

Tiny-Town

De gedachte achter het Tiny-Town concept is simpel. We werken aan het opbouwen van Tiny-Town’s in verschillende plaatsen, in Nederland en daarbuiten. Op elke locatie plaatsen we een aantal woningen die samen een kleine nederzetting vormen. Dit is vaak voor recreatie en toerisme, maar kleinschalige woongemeenschappen behoren ook tot de mogelijkheden.

De woningen zijn modern ingericht en waar mogelijk zelfvoorzienend. De nederzettingen bevinden zich midden in de natuur en de woningen worden duurzaam geproduceerd en gebouwd. Daarnaast zijn de nederzettingen geworteld in de lokale gemeenschap en werken ze samen met de lokale middenstand.

Lokaal ondernemerschap

Een belangrijk onderdeel van het Tiny-Town concept is dat de locaties samenwerken met de lokale gemeenschap.

Dit begint bij de productie en exploitatie. Samen met ondernemers uit de regio zoeken we naar locaties, worden de woningen gebouwd en vervolgens geplaatst. Hierbij werken we waar mogelijk samen met lokale ondernemers, werknemers en leveranciers.

Deze samenwerkingen gaan door nadat het huisje gebouwd en geplaatst is. Zo kunt u bijvoorbeeld ontbijt laten bezorgen van de lokale bakker, boodschappen doen bij de lokale groenteboer, slager of supermarkt.

Verder werken we ook samen met lokale culturele instellingen, verenigingen en andere attracties in de buurt. Zo kunt u bij verschillende musea, evenementen of attracties terecht met een korting.

De nieuwe economie

Kleiner wonen en ontspullen. Duurzamer leven. Lokaal produceren. Dit zijn belangrijke trends die in de afgelopen jaren steeds belangrijker zijn geworden. Het Tiny-Town concept sluit hier uitstekend op aan.

In een Tiny-Town kunt u dichtbij huis recreëren en vakantie vieren. Zo hoeft u minder lang te reizen en niet te vliegen voor een ontspannen vakantie. De woningen en nederzettingen zijn kleinschalig, zonder dat u aan luxe hoeft in te perken. Daarnaast zijn er in de buurt van elke nederzetting veel leuke activiteiten en plaatsen te bezoeken. Zo is een vakantie naar een Tiny-Town voor verschillende doelgroepen een passende keuze.

 

Pagina delen:

Tiny Town

  • Duurzaam
  • Modern
  • Natuur & Cultuur
  • Sociaal
Neem contact op