0653477179

Wat is Tiny-Town?

Tiny-Town

Het idee achter Tiny-Town is simpel. Op verschillende plekken in Nederland en in het kleine Tiny-Town’s creëren voor recreatie en toerisme. Midden in de natuur vind je onze kleine, luxe woningen die duurzaam in elkaar gezet worden. De parken zijn modern en waar mogelijk zelfvoorzienend. Geworteld in de lokale gemeenschap en in samenwerking met de lokale middenstand. Perfect om er even tussenuit te gaan met het hele gezin.

Lokaal ondernemerschap

Een belangrijk onderdeel van de filosofie achter Tiny-Town is dat de parken samenwerken met de lokale gemeenschap.

Dit begint bij de productie en exploitatie. Samen met lokale ondernemers zoeken we locaties, worden de woningen gebouwd en daarna geplaatst in het park. Hierbij werken we zoveel mogelijk samen met lokale ondernemers, werknemers en leveranciers.

En nadat het park gebouwd is gaat deze samenwerking door. Ontbijt kan opgehaald worden bij de lokale bakker. Andere boodschappen kan je gemakkelijk ophalen bij de lokale groenteboer, slager of supermarkt. En heb je zin om lekker uit eten te gaan, dan kan je met korting terecht bij lokale restaurants.

Omdat verbinding met de lokale gemeenschap niet alleen om lekker eten gaat werken we ook samen met lokale culturele instellingen en verenigingen. Zo kunnen bezoekers met korting naar lokale attracties, musea en evenementen.

De nieuwe economie

Ontspullen. Kleiner wonen. Duurzamer leven. Lokale produceren. Belangrijke trends die de afgelopen jaren steeds belangrijker en bekender zijn geworden. Het Tiny-Town concept sluit hier uitstekend op aan.

In een Tiny-Town kan je dichtbij huis recreëren en vakantie vieren. Kleinschalig, zonder dat je luxe hoeft op te offeren. De parken zijn duurzaam gebouwd en wanneer mogelijk zelfvoorzienend. Daarnaast bevatten de woningen alles wat je als vakantieganger nodig hebt. Zo kan je met zijn allen genieten van een vakantie in een van de Tiny-Town’s.

Pagina delen:

Tiny Town

  • Duurzaam
  • Modern
  • Natuur & Cultuur
  • Sociaal
Neem contact op