Voor Investeerders

Het Tiny-Town concept

Voor Investeerders

Als investeerder onderdeel worden van Tiny-Town. Wat houdt dat in?

Tiny-Town is bedacht als een compleet concept. Dat begint bij het ontwerp en de productie van de woningen en loopt door tot de verhuur van de woningen aan vakantiegangers. Dat betekent dat je als investeerder een of meerdere woningen kan plaatsen op een door jou gewenste locatie en dat Tiny-Town ondersteunt met het promoten van de locatie, het binnenhalen van klanten en het afhandelen van de reserveringen.

Hieronder beschrijven we eerst hoe het complete Tiny-Town concept er uit ziet. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over het kopen van een of meerdere woningen zonder samenwerking met Tiny-Town.

Wat is Tiny-Town?

Tiny-Town is de nieuwe manier om in Nederland op duurzame wijze dichtbij de stad en in de natuur te recreëren. Genieten van onze prachtige natuur, lokale geschiedenis en eigen culinaire tradities.

Het idee achter de Tiny-Town’s is dat er kleine, luxe en duurzaam gebouwde woningen geplaatst worden in kleinschalige nederzettingen die dichtbij de grote steden liggen en toch midden in de natuur staan. Zo kan je gemakkelijk voor bijvoorbeeld een weekend een woning huren die dichtbij de stad ligt.

De nederzettingen maken onderdeel uit van de lokale gemeenschap en gaan samenwerkingsverbanden aan met de lokale middenstand. Op deze manier wordt de relatie tussen de (tijdelijke) bewoners van de nederzetting en de lokale gemeenschap en middenstand gestimuleerd en hebben de nederzettingen een positieve invloed op de regionale samenleving en economie.

Fase 1: Het ontwerp

En de eerste fase is het ontwerpen van de woning. Er is een ontwerp gemaakt dat optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte en alle luxe biedt die je als (tijdelijke) bewoner of vakantieganger kan wensen. Er is plaats voor een woongedeelte, een eetgedeelte, een eigen keuken, een badkamer met toilet en douche, en een of twee slaapvertrekken. Zo biedt de woning ruimte en gemak voor het hele gezin.

Bij het ontwerp van de woning is rekening gehouden met de uitgangspunten die bij Tiny-Town horen. De woningen moeten van hoge kwaliteit zijn, duurzaam in elkaar gezet worden en beschikken over alles wat je van een zelfstandige (vakantie)woning kan verwachten.

Fase 2: De productie

De tweede fase is de productie. Tiny-Town en haar partners produceren de woningen op basis van de gewenste specificaties en leveren deze af op de afgesproken locatie.

Bij de productie is het doel om de woning lokaal te produceren en om gebruik te maken van lokale leveranciers. Zo zijn de Tiny-Town’s niet alleen onderdeel van de lokale gemeenschap zodra ze geproduceerd zijn, maar wordt er ook bij de productie samengewerkt met lokale bedrijven.

Bij de productie staan de kwaliteit van de woningen en het gebruik van duurzame materialen voorop. Hetzelfde geldt voor de inventaris van de woningen. Deze sluit goed aan bij het formaat van de woning en de achterliggende filosofie van de woningen.

Op deze manier gaat een woning van Tiny-Town lang mee en kan er over een lange tijd rendement behaald worden.

Fase 3: De verhuur

Een minstens zo belangrijk onderdeel van het Tiny-Town concept is de verhuur van de woningen. Alhoewel het mogelijk is om een woning aan te schaffen en het gebruik zelf in te richten, wordt er bij het samenwerkingsverband gebruik gemaakt van een innovatief verhuurmodel.

Alle nederzettingen die onder de Tiny-Town naam samenwerken maken gebruik van het verhuurmodel van Tiny-Town. Via de website van Tiny-Town is het mogelijk om snel een woning naar keuze te huren voor de opgegeven periode. Vakantiegangers of tijdelijke bewoners kunnen via Tiny-Town een reservering plaatsen en doen direct een kleine aanbetaling om de reservering te bevestigen. Alles wordt digitaal geregeld en kan zonder tussenkomst van derden geboekt worden.

Door dit model is het voor tevreden vakantiegangers en bewoners makkelijk om een recensie achter te laten en in de toekomst een nieuwe boeking te doen. Na de eerste boeking kunnen we gemakkelijk contact opnemen op basis van de vorige boeking en is een nieuwe boeking zo geregeld.

Een duurzaam concept. Een impuls voor de regio

Tiny-Town heeft als doel om een positieve impuls aan de regio te geven.

Ons land is rijk aan prachtige natuur, cultuur en geschiedenis waar soms makkelijk aan voorbij gegaan wordt in onze geglobaliseerde wereld. En daar wil Tiny-Town verandering inbrengen. Door moderne, luxe en duurzaam gebouwde nederzettingen te creëren op verschillende locaties in Nederland, een sterk samenwerkingsverband met de regio en lokale middenstand en een innovatief huurmodel is Tiny-Town een plan dat voor de investeerder, lokale economie en mens waarde kan toevoegen.

Neem voor vragen of meer informatie vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Investeren zonder samenwerkingsverband

Als investeerder ben je niet verplicht om mee te doen aan het samenwerkingsverband. Het is mogelijk om een of meerdere woningen aan te schaffen.

Na overleg is maatwerk mogelijk. Zo kan het formaat van de woning aangepast worden, de inrichting naar eigen smaak ingevuld worden, de woning zonder inventaris geleverd worden en meer. Na levering zijn de woningen dan natuurlijk volledig voor jou en mogen ze naar eigen wens gebruikt worden zonder samenwerking met Tiny-Town.

Neem voor vragen of meer informatie vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder.

Pagina delen:

Tiny Town

  • Duurzaam
  • Modern
  • Natuur & Cultuur
  • Sociaal
Neem contact op